1x300px

Boróka - Bodza vendégszoba

A vendégszobát főleg családos vendégeinknek ajánljuk, akik nagyobb gyermekeikkel érkeznek, és a szülők külön szobában szeretnének lenni. Méretük 14- 16 m2 esek, ablakosak, klíma az egyik szobában van, de mindkét szobára, illetve a folyosóra is működik. A szobák szintén a vendégház emeletén találhatók egy másik feljáraton közelíthető meg, nem kapcsolódik a három másik szobához. A szobákhoz a fürdőszoba a folyosóról nyílik.

Vargánya vendégszoba

A szoba a vendégház emeletén helyezkedik el, franciaágyas, + 1 fő részére kényelmes ágy található benne. A szoba 22 m2-es, erkélyes, klímás, a szobából nyílik a zuhanyzós fürdőszoba.

Szamóca vendégszoba

A szoba a vendégház emeletén helyezkedik el, franciaágyas, + 1 fő részére kényelmes ágy található benne. A szoba 23 m2-es a szobából nyílik a zuhanyzós fürdőszoba. A szoba ablakos, klímával felszerelt.

Levendula vendégszoba

A szoba a vendégház emeletén helyezkedik el, franciaágyas, + 2 gyermek részére kényelmes kinyitható sarokágy található benne. A szoba 24 m2-es, erkélyes, klímás, a szobából nyílik a zuhanyzós fürdőszoba.