1x300px

Bemutatkozás

A vendégház a település központjától 2 km távolságban található. A szórvány település adottságait kihasználva a ház egy közel 1 hektáros domboldalon épült. Megközelítése a főúton jelzett, az udvaron gépkocsi beállók, parkolási lehetőség várja az ide érkezőket.

A vendégház kétszintes, alsó szinten találhatók a közös helyiségek, egy nappali szoba, melyben a kényelmes ülőhelyeken egy jó beszélgetésre, könyvek, tájékoztató prospektusok kiválasztására és olvasására van lehetőség. Az étkezőben tálaljuk a reggelit, az étkező sarkában kialakított felszerelt konyhasarok lehetőséget biztosít az otthonról hozott, vagy a környéken vásárolt ételek tálalására illetve elfogyasztására. Az udvaron grillezni, tárcsán sütni, bográcsozni lehet.

A vendégház szobái többnyire a ház felső szintjén vannak, melyek nagyméretűek, a szobákból nyílik a fürdőszoba. 2 szobánk erkélyes. A szobák klímával felszereltek.

A ház nagy terasszal rendelkezik, napfényvédővel, kerti bútorokkal. Az udvaron egy kerti kiülő található kemencével, a dohányzóhely is a kert egyik sarkában található. Szabadtéri játékok a gyermekeknek, (hinta, csúszda, homokozó, lengőteke, focikapu stb.) és egy 3 x 3 m2-es játékokkal berendezett játszóház is várja a kis vendégeket.

Napozóágyak, kerti zuhanyzó, árnyas fák is a kellemes pihenést szolgálják.

A vendégházhoz egy régi parasztház kapcsolódik, mely népi műemlék, múzeumként üzemel. Vendégházunk a Nemzeti Tanúsító védjegy 4 napraforgós minősített szálláshelye, valamint 2013 évtől az Őrségi Nemzeti Park - Nemzeti Park Termék Védjegy - elismerő cím birtokosa. Vendégházunk a Nyugat-Dunántúli Régióban a 2014-es év "Falusi Vendégfogadója” címet is elnyerte.

A nálunk megszálló vendégek részére - egyedi igények alapján - javaslunk szabadidős programokat hazánkban, Ausztriában és Szlovéniában.

Nem a teljesség igényével néhány szabadidős lehetőség:

  • Kerékpározás, kerékpáros útvonalak ajánlása (a háznál is bérelhető)
  • Túrázás- túraútvonalakon
  • Strandolás - Ausztria, Szlovénia, Szentgotthárd
  • Horgászás, fürdés - Hársas tó
  • Korongozás fazekasoknál
  • Borvidékek meglátogatása (Ausztria-Szlovénia)
  • Egyéb programajánlatok a környék nevezetességeinek megtekintésével
  • Őrségi Nemzeti Park programjainak kiajánlása